Spring naar inhoud

Moestuin vol hoop

Ik vind het altijd wonderlijk hoe snel het gaat in de moestuin: in maart is alles nog kaal en koud, maar je knippert drie keer met je ogen en het is begin mei met een moestuin vol hoop. De eerste gewassen komen op, de eerste bloesem is uitgebloeid de eerste vruchtjes beginnen zich al te vormen. In mijn eigen moestuinbakken en tuin is dat al een beetje, maar des te meer geniet ik van de pracht in de grote moestuin op werk. De bieslookbloemen doen me glimlachen en de bessenstruiken laten me verwonderen (en brengen me op het idee om ook een aalbessenstruik neer te zetten in onze achtertuin). Wat is moestuinieren toch een fijne hobby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij