Spring naar inhoud

De Kist

De dood. Het is voor veel mensen een onderwerp om liever niet teveel bij stil te staan. Ik vind het juist een fascinerend onderwerp om over na te denken. Want niets is zo onlosmakelijk verbonden met het leven als de dood. Heb je het over de zin van (of in) het leven, dan heb je het automatisch ook over je sterfelijkheid en de dood. Een inspirerend programma over dit onderwerp waar ik altijd met plezier naar kijk, is De Kist van de EO. Lichte maar openhartige, eerlijke, kwetsbare gesprekken over het leven en de dood met allerlei bekende Nederlanders. Sander en ik kijken het vaak op onze datenight, om vervolgens – vol dankbaarheid en verwondering over het leven – goeie gesprekken te voeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij