Spring naar inhoud

Madeliefjes

“Het is tijd voor de gitaar en madeliefjes in je haar”. Het is een zinnetje uit één van mijn favoriete liedjes van een dierbare (muziek)vriend. Steeds wanneer ik een grasveld vol madeliefjes zie, schiet het in m’n hoofd en loop ik automatisch te neuriën. Madeliefjes maken me blij. Het is zo’n vrolijk gezicht, al die kleine blije bloemetjes. En zo’n veld met halflang gras vol witgele bloemknopjes nodigt zo uit om te gaan liggen en gewoon even met mijn ogen dicht te genieten van de zon en het gefluit van vogels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij