Spring naar inhoud

Koken = knutselen

Ik hou van koken. Koken is iets creatiefs. Ik vind het een heel leuk proces om van een bonte verzameling losse ingrediënten een samenhangend gerecht te creëren. Smaak, textuur, kleur, vorm… koken is iets maken, het is net knutselen. En extra blij word ik ervan om alles – ook de marinade voor de gegrilde groenten en de falafel – vanaf de basis te maken. Wonderlijk hoe simpel dat soms blijkt te zijn. Dus ja, ik hou echt van koken. En dan vooral als ik weet dat ik een tafel vol heb. Als ik allemaal lieve mensen om me heen heb, wetende dat die straks lekker gaan genieten van wat ik op tafel tover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij