Spring naar inhoud

Koken = knutselen

Ik hou van koken. Koken is iets creatiefs. Ik vind het een heel leuk proces om van een bonte verzameling losse ingrediënten een samenhangend gerecht te creëren. Smaak, textuur, kleur, vorm… koken is iets maken, het is net knutselen. En extra blij word ik ervan om alles – ook de marinade voor de gegrilde groenten en de falafel – vanaf de basis te maken. Wonderlijk hoe simpel dat soms blijkt te zijn. Dus ja, ik hou echt van koken. En dan vooral als ik weet dat ik een tafel vol heb. Als ik allemaal lieve mensen om me heen heb, wetende dat die straks lekker gaan genieten van wat ik op tafel tover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij