Spring naar inhoud

Mornin’ sunshine!

Weer een stralende dag vol zonneschijn. Ik besluit mijn routine een keer om te gooien en mijn dag te beginnen met een wandeling op de nuchtere maag in plaats van een half uurtje schrijven. Als ik de hoek omloop zie ik al hoe prachtig het op de velden is en ren snel terug om mijn camera te pakken. Want kijk dan, wat een wonderschone ochtend het is. De opkomende zon koestert de ochtendnevel met een lucht vol warme, zachte geeltinten. Boven op de dijk is het uitzicht op Haringvliet nog adembenemender. Het is sereen, sprookjesachtig, verstild. Het is troostend. Ik voel me vervuld en dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij