Spring naar inhoud

Ontvouwen

Dit is de tijd van het jaar. Om je ogen te openen en te kijken. En nog beter te kijken. Écht te kijken, met aandacht en rust te kijken. Zien hoe de natuur zich beetje bij beetje ontvouwt. Wakke wordt, zich uitrekt en aan een nieuwe lente begint. Op mijn werk is het prachtig om te zien. Op het eerste oog lijken de fruitbomen nog kaal. Als je beter gaat kijken, zie je de knoppen. Kijk je nog beter, dan zie je hoe de knoppen echt op barsten staan. Het is een kwestie van dagen tot de eerste appelbloesem. De verschillende stadia van ontvouwen zijn prachtig, de ene knop net iets verder dan de andere knop. En met de nevel van de ochtenddauw nog op de velden en de stralende zon, levert het prachtige plaatjes op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij