Spring naar inhoud

Cadeautje

Soms is het goed om jezelf een cadeautje te doen. Iets wat je echt blij maakt, inspireert en vervult van positiviteit. Dus toen ik de superset van Nina zag (al haar 50 kaarten in één pakket ter ere van 7 jaar webshop), was de keuze snel gemaakt. Vijftig inspirerende, hartverwarmende en herkenbare kaarten met mooie illustraties en goedgekozen woorden. Blijer kun je me niet maken. Ik geniet zo van de kleuren, de illustraties, de boodschappen en fijne sfeer die de kaarten oproepen. En dan ook nog zo prachtig (en persoonlijk verpakt) en verstuurd. Dat op de deurmat zien, vóélt ook echt als een cadeautje! En nu mag ik bedenken wie ik blij ga maken met deze kaartjes. Want geluk is er om te delen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij