Spring naar inhoud

Bijzonder uitzicht

Het zijn er inmiddels zoveel dat het soms niet eens meer opvalt: de absolute pracht van pauwen. Af en toe lukt het me om met dezelfde ogen van verwondering naar mijn werkplek te kijken als toen ik voor het eerst het sprookjesachtige terrein op wandelde. De planten, de fruitbomen met prachtige mossige knoestige stammen, de prachtige Friese paarden. De rieten daken en ontluikende bloesem en de familie pauw, die in de bomen, op de hekken, in het gras, op de struiken en in de paddocks hun leven leiden. En dat ik dan thee zet en uit het raam dit uitzicht heb. Blijft bijzonder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij