Spring naar inhoud

Bubbel

Heerlijk om na een hele fijne dag af te sluiten met een knus momentje in m’n kleine bubbel van een dekentje, een warm, spinnend bolletje poes op schoot en mijn boek. Een klein geluksmomentje toen ik het boek dat ik afgelopen weken op mijn e-reader las in de minibieb van het dorp vond. Heerlijk, door zo’n vergeeld boek bladeren en de geruststellende geur van stoffigheid opsnuiven. Is toch wel veel fijner dan digitaal lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij