Spring naar inhoud

Plantenvriend

Vanaf vandaag wordt ons huis opgevrolijkt door een prachtige nieuwe plantenvriend. Kost een hoop maar dan heb je ook wat. Ik vind cacti zo fascinerend… hoe groeikrachtig ze zijn terwijl ze maar zo weinig nodig hebben, in welke bijzondere vormen ze groeien. Hoe ze zo afstotend zijn met hun scherpe prikkels en tegelijkertijd zo mooi dat je dichtbij wilt kijken. Ik ben dol op cacti, ze zijn mijn vrienden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij