Spring naar inhoud

Lunchrijkdom

Het grote geluk van thuis werken en flexibele werkuren is dat ik vrijer ben in wat ik eet. Niet even gauw een paar boterhammen in het halve uurtje pauze op werk maar ruim de tijd om een uitgebreide salade te maken, iets makkelijks warms in elkaar te flansen of een kliekje op te warmen. Zo staat vandaag een kliekje van gisteren op het lunchmenu: broodje shoarma, jammm!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij