Spring naar inhoud

De kast

Onze grote kledingkast is een van de lievelingsplekjes van Abel om zich even terug te trekken. Zodra ik de kast opendoe, trekt hij een sprintje om weer even op zijn plekje te kunnen gaan liggen. Daar maakt hij het zich gemakkelijk tussen de zachte stofjes van wintertruien en zomerjurken en bekijkt met een half open oog slaperig de wereld buiten de deuren van zijn bastion. Zo schattig. Vandaag pak ik net wat schoon beddengoed als ik het getrippel van Abels kattenpootjes hoor. En als ik na het verschonen van het bed de kast weer dicht wil doen, zit hij als een soort fotomodel me aan te kijken. Wat een leukerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij