Spring naar inhoud

Barcelona

Wat een heerlijke dag vandaag. De voorzichtige warmte van winterse zonnestralen op mijn huid, de lange dag vol ideeën en zonder verplichtingen, de gezelligheid met Sander en mijn e-reader bij de hand waarmee ik ieder moment in Barcelona kan verdwijnen door me te storten in het verhaal. Het leven is goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij