Spring naar inhoud

Dagen van gras

Óf ik heb de hele winter niet goed gekeken, óf het is het onmiskenbare veelbelovende teken dat het lente wordt: het gras zit weer vol madeliefjes. Het zorgt voor een vrolijke kriebel in mijn buik. Zin in dagen van gras, liggend tussen die blije bloemetjes op een picknickkleedje. Vers zomerfruit, een boek, een gitaar of een schetsboek. Hele dagen van buiten, van zonder jas en van per uur kijken waar ik zin in heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij