Spring naar inhoud

Zonne-energie

Volgens mij denkt iedereen op zo’n dag hetzelfde: jaaaaaa, de zon! Hup, naar buiten! Ik begin m’n dag weer eens met een ochtendwandeling in de opgaande zon. Prachtige kleuren over de half opgedroogde uiterwaard naast het ruige Haringvliet. Tussen de middag neem ik het ervan en maak nog een uitgebreide wandeling. Even de tijd nemen om op te laden. Wat zonne-energie opnemen, net als onze zonnepanelen die (sinds de plaatsing in het natte November) op dagen als vandaag een record aan energie opnemen. Zon! ☀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij