Spring naar inhoud

Beetje OCD

Heerlijk om als volwassene lastminute te kunnen besluiten om diepvriespizza en broodje burger te eten in plaats van de wokmaaltijd die we hadden gepland. En ik moet grinniken als ik zie hoe Sander alle ingrediënten voor op de broodjes netjes en ordelijk heeft klaargelegd. Een beetje OCD, hihi maar het ziet er prachtig uit ook eigenlijk.. en het werkt als een trein om efficiënt ons broodje op te tuigen.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij