Spring naar inhoud

Tijd

Neem je tijd. Het is een boodschap die ik voor mezelf op mijn werktafel heb neergezet, met deze mooie kaart van mijn favoriete illustrator Nina. Want ik kan de reminder soms goed gebruiken. Er is altijd nog wel iets om nog te doen, de lijst is nooit leeg. Het is oke om soms even een wat lager tempo te hebben, om wat langer ergens over te doen of je even wat minder goed te kunnen focussen. Ik hoef mezelf niet op te jagen en mag mijn lat lager leggen. Ik mag de tijd nemen voor alles wat ik doe, want als ik dat doe en genoeg rust pak (en af en toe een lekkere kop thee), lever ik betere kwaliteit. Bovendien houd ik er dan ook meer plezier in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij