Spring naar inhoud

Voorproefje

Vandaag spendeer ik mijn ochtend aan beter leren fotograferen op mijn werk. Tijdens deze workshop leer ik meer over het gebruik van de lichtinstellingen op mijn camera om een onderwerp er zo goed mogelijk te laten uitspringen en een foto sprekend te krijgen. Ik geniet enorm van de info en van de ruimte om te oefenen en spelen. Het is nooit een straf om op De Peerdegaerdt rond te lopen en zelfs in deze grauwe wintermaand blijkt er nog genoeg moois om op de foto te zetten. Zo zijn tussen de nog steeds prachtige uitgebloeide hortensia’s alweer de nieuwe knoppen zichtbaar, een klein voorproefje van het heerlijke seizoen wat op ons wacht. Ik vind het een prachtig beeld: oud en nieuw, zij aan zij, allebei mooi op hun eigen manier en waardevol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij