Spring naar inhoud

Thuis

Home is where your cats are. Dat dacht ik vanochtend toen ik terugkwam van boodschappen doen en Amira in het raamkozijn zag zitten. Tussen de planten en het nog gesloten gordijn, als een soort etalage van huiselijkheid. We wonen hier nu een jaar, realiseerde ik me vlak erna. En inmiddels is het wel echt thuis geworden. Het huis, de tuin, de straat, de dijk, het dorp. Ik heb een nieuw thuis gebouwd en blijf bouwen, want thuis is nooit af. Dat vind ik een fijn idee: ik kan altijd meer thuis raken. Uiteindelijk wil ik ook vooral thuis zijn in mezelf, zodat ik overal thuis kan zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij