Spring naar inhoud

Thuis

Home is where your cats are. Dat dacht ik vanochtend toen ik terugkwam van boodschappen doen en Amira in het raamkozijn zag zitten. Tussen de planten en het nog gesloten gordijn, als een soort etalage van huiselijkheid. We wonen hier nu een jaar, realiseerde ik me vlak erna. En inmiddels is het wel echt thuis geworden. Het huis, de tuin, de straat, de dijk, het dorp. Ik heb een nieuw thuis gebouwd en blijf bouwen, want thuis is nooit af. Dat vind ik een fijn idee: ik kan altijd meer thuis raken. Uiteindelijk wil ik ook vooral thuis zijn in mezelf, zodat ik overal thuis kan zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij