Spring naar inhoud

Tijdloos

Wat een prachtige dag vandaag. Het is maar zes graden, maar de zon voelt warm en ik proef lente in de lucht. De hemel is een schilderij met zwemen wit en wolk op fris blauw. De natuur een symfonie van talloze schakeringen bruin, groen en blauw. Het is de perfecte dag om buiten te zijn. Met de wind in de haren, lekker wat kilometers in mijn benen en goed gezelschap aan mijn zij voel ik me een rijk mens. En als we met een thermosfles thee, dadels en mandarijnen op dit heerlijke plekje even gaan zitten, is het net vakantie. Tijdloos, volledig in het moment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij