Spring naar inhoud

Zonnestraal

Ik zag ‘r precies. Die éne zonnestraal, vol en overtuigend, die schuin de woonkamer inviel tijdens deze grauwe dag. Ze bleef niet lang, bracht me slechts een kort bezoekje om me even op te vrolijken, als een korte groet en een knuffel tijdens een spontaan bezoek. Maar genoeg om m’n hart even te doen opspringen en me met dankbaarheid te vervullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij