Spring naar inhoud

Klotsend

Wandelend over de dijk – zonder haast en met de frisse wind door m’n losse haar – voel ik een enorme dankbaarheid voor de plek waar ik mag wonen. We horen de vogels zingen en de wind waaien, het is de goed gevulde stilte van een klein dorp. Er is ruimte. In de oneindige lucht boven het Haringvliet. In de stilte van deze zaterdagochtend. Aan het eind van de wandeling genieten we nog even van het rustgevende geluid van klotsende golven die aanspoelen op het strandje van ons dorp. Ik voel de ruimte in mijn hart en ben dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij