Spring naar inhoud

Ziggy

Katten ontstoren, helpen je spanning los te laten. Vandaag ontstoort Ziggy me, de jonge kitten van mijn schoonzus. Een enorme kroelkat, die het zich gemakkelijk maakt en zich steeds verder uitrekt op mijn schoot. Het zacht trillende gespin en het ritmische strelen van zijn fluwelen vacht helpen me in het hier en nu te zijn en hebben een rustgevend effect op me. Met elke laag die Ziggy dieper in ontspanning raakt, raak ik een laag overprikkeldheid kwijt. Tot we allebei rustig en tevreden op de bank hangen, volledig in het moment. Toepasselijk toch, dat Ziggy ‘vrede’ betekent?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij