Spring naar inhoud

Atmosferisch

Ik vind het wel eens verdrietig hoeveel hele interessante informatie die ik op de middelbare school kreeg, ik inmiddels ben vergeten. Maar één ding uit de kunstlessen is gelukkig wel blijven hangen. Dat is namelijk: atmosferisch perspectief, het vervagen van de vormen op de achtergrond en het verloop van kleur en contrast waardoor er zoveel diepte in het beeld ontstaat… Het is wonderschoon en heeft iets magisch, sprookjesachtig. Ik vind het fantastisch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij