Spring naar inhoud

Kantoormaatje

Nieuw jaar, nieuwe werkweek en een frisse wind start. Mijn concentratie is goed, mijn humeur ook en ook mijn kantoormaatje heeft er weer zin in: lekker hele dagen tegen mijn hand aanplakken in de hoop op zoveel mogelijk krieltjes en aaitjes. Ik vind het net zo heerlijk als Abel dus dat komt mooi uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij