Spring naar inhoud

Dubbel geluk

Groot geluk zit in kleine dingen. Dat is al tien jaar het thema en het motto van dit project. Naast berichtjes op deze blog plak ik ook met regelmaat mijn kleine gelukjes in mijn dagboek. En als ik dat dan weer zie tijdens het terugbladeren, zoals nu tijdens het is terugkijken op het jaar, word ik daar opnieuw heel blij van. Dubbel geluk dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij