Spring naar inhoud

Dubbel geluk

Groot geluk zit in kleine dingen. Dat is al tien jaar het thema en het motto van dit project. Naast berichtjes op deze blog plak ik ook met regelmaat mijn kleine gelukjes in mijn dagboek. En als ik dat dan weer zie tijdens het terugbladeren, zoals nu tijdens het is terugkijken op het jaar, word ik daar opnieuw heel blij van. Dubbel geluk dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij