Spring naar inhoud

Dordt indrinken

Ik heb mezelf getrakteerd op een dagje centrum Dordrecht. Op mijn lievelingsplekje in de bieb luister ik fijne muziekjes, kijk ik naar het levendige plein beneden me en lees mijn dagboeken van dit jaar door. Ik voel me thuis in de bieb en ik vind het heerlijk om tussendoor lekker door de stad te dwalen. De haventjes, de kleine steegjes en straatjes, de pleinen, de hofjes. Elk hoekje, elk geveltje… ook al ben ik verhuisd, Dordrecht blijft thuis. Vandaag drink ik Dordt in en vul ik mijn voorraadje aan. Heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij