Spring naar inhoud

Beschouwen

Een dagje bankhangen. Heerlijk in mijn bubbel, terugblikken op het jaar en beschouwen. Het is een fijn ritueel om te doen. Stilstaan bij wat er allemaal is gebeurt, oogsten wat ik heb geleerd en even proeven hoe dankbaar ik mag zijn. En lachen om wat ik allemaal schreef en vastlegde in mijn creatieve dagboeken. Ik doe het ieder jaar en het stemt me ieder jaar dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij