Spring naar inhoud

Say cheese

Kerst met de fam. Broer doet moeite om een plantaardig hoofdgerecht te maken. Moeder maakt soep en ik breng de taart mee voor bij de koffie. Vegan cheesecake met passievrucht. Het is een nieuw recept voor me en een beetje een experiment omdat ik niet alle ingrediënten precies kon vinden. Maar ach, ik kan dit, gewoon logisch nadenken en op mijn intuïtie vertrouwen. Het is sowieso leuk om te bakken en nog meer als ik bedenk voor wie ik het maak. Ik trakteer lieve mensen zo graag op lekker eten. Dat betaalt zich uit. Trots presenteer ik de taart en ik glim een beetje als ik iedereen hoor smullen. Geslaagd.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij