Spring naar inhoud

Omaatje

Eindelijk weer langs bij oma. Bijpraten, theeleuten, samen op de foto. Ik zit op de stoel en kijk om me heen naar al die kleine decoraties die het huis van oma zo kenmerken. Deze mobiel in het raamkozijn staat voor mij op nummer één. De vrije, luchtige, positieve energie ervan maakt me blij en staat voor mij symbool voor de fijne energie van oma zelf. En vogels staan voor mij voor loslaten en vrij voelen, een gevoel wat ik enorm koester.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij