Spring naar inhoud

Ruimte in mijn hart

Een prachtige winterdag, elk sprietje van elk plantje bedekt met rijp glinsterend in de zon. Onze benen brengen ons steeds verder de prachtige Elzen in en onze gesprekken steeds dieper. Ik voel de rijkdom van de natuur, de schoonheid van het leven, de verbinding. Ik voel de stilte in mijn ziel en de ruimte in mijn hart. Ik ben dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij