Spring naar inhoud

Een nieuwe horizon

Tussen de middag een lange wandeling maken is heerlijk ter afwisseling van het werk achter de laptop. En ook nodig om me weer een middag te kunnen focussen. Als ik op de boerderij werk, vergeet ik vaak te wandelen of schiet het er bij in. Vandaag let ik er bewust op en ga ook hier wandelen. Wat is dat fijn! Even een nieuwe horizon, een route die ik nog nooit heb gewandeld, het brengt me weer in het hier en nu en in contact met mezelf. Helder en met een vrijwel leeg hoofd kom ik terug op het landgoed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij