Spring naar inhoud

Bubbel

Gewapend met fijne nieuwe muziek uit m’n koptelefoon vertrek ik voor een wandeling om de herrie van de metselaar te ontlopen. De muziek brengt me in vervoering en samen met het ritme van mijn wandelende benen creëert het een bubbel waarin ik even alles vergeet. Muziek en het water dat als een spiegel voorbij de herfstige uiterwaard ligt. Ik en mijn omgeving, niemand anders in de buurt en niemand die op mij wacht. Aan het eind van mijn wandeling kruip ik – met modderschoenen – nog even op de gevlochten schommel op het strandje om gewoon naar het rustige water te kijken. Ik voel me rustig en sereen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij