Spring naar inhoud

Opladen

Een middagje werken bij mijn nieuwbakken collega en vriendin. Ik word warm welkom geheten door de dol enthousiaste hond en op ‘kantoor’ meteen goedgekeurd en geclaimd door de bejaarde kat. Het is de meest knuffelige kat die ik ooit heb ontmoet. Ze komt op schoot liggen, laat zich volledig omarmen en ligt zielsgelukkig over m’n schouder te knorren. Na het werken volgt een lange avond waarbij ook Sander zich aan het gezelschap toevoegt. Het is heerlijk, ik laad helemaal op aan het fijne gezelschap en de overdaad aan liefde en knuffels van de dieren. Met de gezellige lampjes van de kerstboom erbij, is het helemaal fijn. Perfect op deze alweer grauwe dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij