Spring naar inhoud

Vrijheid

Heerlijk om op werk rond te lopen. Ik denk er niet altijd aan om tussen m’n uren naar m’n scherm turen even naar buiten te gaan om een rondje te maken, maar als ik het doe, heb ik nooit spijt. Het is er zo prachtig. De manier waarop dieren en mensen er door elkaar heen bewegen, waarop mens en natuur in harmonie samenleven, voelt heel fijn. Het voelt vrij, het voelt natuurlijk. Het maakt me blij en rustig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij