Spring naar inhoud

Samenwerken

Al is mijn bureautje klein, een lieve kat past er altijd bij. Abel komt vaak bij me liggen, de haren van z’n dikke wintervacht over het randje van m’n laptop. Soms rekt hij zich even uit en verschiet mijn tekst doordat hij de tab toets indrukt. Ik vind zijn gezelschap heerlijk, een kroeltje of aai tussendoor vrolijkt me helemaal op. Vandaag is hij helemaal aanhankelijk, hij wil echt samenwerken, zo lijkt z’n pootje te tonen. Schattig!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij