Spring naar inhoud

Hallo zon

Zo licht als ons appartement in Dordt is ons huis bij lange na niet. Dat mis ik wel eens. Maar als ik dan beneden kom voor een kop thee en word getrakteerd op de schuin binnenvallende zonneschijn, voel ik mijn hart glimlachen. Welkom zon, fijn dat je me toch altijd weer kunt vinden. En wat sta je mooi bij onze fijne huisinrichting!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij