Spring naar inhoud

Kantoorkat

Thuiswerken is voor mij echt geluk. Lekker in mijn eigen omgeving, met meubels die ik prettig vind, kleuren waar ik rustig van word en planten die me blij maken. Door niemand gestoord worden, precies in het ritme kunnen werken wat bij mij past en tussendoor knuffelen en gezelligheid met Sander. En vaste prik: na een uurtje buitenspelen, voegt Abel zich bij mij op ‘kantoor’ waar hij precies nét niet in de weg gaat liggen en geniet van mijn ritmische geaai. Wat een geluk. Ik vind thuiswerken echt heel fijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij