Spring naar inhoud

Voor af en toe

Een dagje in mijn tweede thuisstad Leiden. Overal goede herinneringen en een heerlijke dag vol ontmoetingen met vrienden die me dierbaar zijn. Tussendoor gun ik mezelf een solitaire lunch in een Leids eetcafé. Ik ga niet vaak uit eten, en alleen al helemaal niet. Het is iets wat ik heel speciaal wil houden, iets voor af en toe. Het is wat ik mezelf zo nu en dan heel bewust cadeau doe. Zoals vandaag in het eetcafe met de toepasselijke naam “Voor af en toe”. Ik lees mijn boek, kijk uit het raam naar de bedrijvigheid op de zaterdagmarkt en luister naar de gesprekken van de mensen om me heen. Een heerlijk moment voor mezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij