Spring naar inhoud

Dromerig

Het is een van de nieuwste aanwinsten in ons steeds mooier wordende thuis: deze prachtige plaat uit de Flowmagazine, ingelijst in een zelf zwart geschilderd fotolijstje van de kringloop uit het dorp. Het is een illustratie waar ik eindeloos naar kan blijven kijken, mezelf helemaal in verlies en vooral heel gelukkig van word. De kleuren, de vogels (ik hóú van zwermen vogels die boven me in de lucht cirkelen!), het water.. ik zie mezelf daar al zitten, compleet rustig en met een explosieve blijdschap in m’n hart. Heerlijk. Het maakt de dag echt beter nu ik tijdens die eeuwige, stomme afwas mezelf dromerig kan laten meevoeren door dit prachtige beeld. En steekt hij niet prachtig af tegen de kleuren op de muur?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij