Spring naar inhoud

Op elk potje…

…past een dekseltje. Ik houd van structuur, orde en overzicht en wilde daarom heel graag een lange voorraadplank voor al mijn glazen potten. Sander houdt van klussen en maakte pasgeleden mijn wens waar. De plank is een prachtige aanvulling op mijn zelfgemaakte kruidenrekje. Nu is de keuken een waar Marijkeparadijsje. Het is niet alleen praktisch en overzichtelijk maar ziet er ook gewoon heel leuk uit. Word ik blij van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij