Spring naar inhoud

Op elk potje…

…past een dekseltje. Ik houd van structuur, orde en overzicht en wilde daarom heel graag een lange voorraadplank voor al mijn glazen potten. Sander houdt van klussen en maakte pasgeleden mijn wens waar. De plank is een prachtige aanvulling op mijn zelfgemaakte kruidenrekje. Nu is de keuken een waar Marijkeparadijsje. Het is niet alleen praktisch en overzichtelijk maar ziet er ook gewoon heel leuk uit. Word ik blij van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij