Spring naar inhoud

Huiselijk

Een heerlijk huiselijke avond. Met kaarsen aan dineren, na afloop een potje Yahtzee. Geen besef van tijd, lekker in onze bubbel. Dit is waar het leven uiteindelijk om draait. De allersimpelste, dagelijkse momenten. We zien ze vaak als gewoon en vanzelfsprekend maar dit zijn de momenten waar ik met een hart vol liefde van na geniet. Gelukkig sta ik er ook steeds vaker op het moment zelf bij stil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij