Spring naar inhoud

Lichtval

Vroeg opgestaan en meteen lekker in de workflow. Vijfentwintig minuten vol focus tekst verbeteren, vijf minuutjes pauze. Halverwege de ochtend gaat m’n wekker voor de vijf minuten pauze weer. Ik sta op en word getrakteerd door de prachtige lichtval op het raam aan de andere kant van de zolder. En alsof hij snápt hoe fotogeniek het beeld met die plant in het raamkozijn toch al is, springt Abel op de vensterbank en laat zijn staart nonchalant over het randje hangen. Alleen z’n chagrijnige kop dan, verder had hij het niet beter kunnen doen, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij