Spring naar inhoud

Speels

De hal waar we elke vrijdagavond dansles hebben, is creatief en speels aangekleed. De zaal doet denken aan the wild west, met saloon deuren, houten wijnvaten, een stalen wagon en van die borden met teksten in Lucky Luck lettertype. We komen er nu al een week of vijf, maar dit detail in de zaal valt me vandaag pas op. De pianotoetsen aan de muur en de lp’s als opklapbaar stukje bar, je moet er maar opkomen! Ik ben benieuwd wat ik de komende weken nog meer voor creatiefs ontdek hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij