Spring naar inhoud

Bolletje wol

Het is net een bolletje wol, zo helemaal opgekruld. Amira ligt vaak op deze manier in haar favoriete stoel. De kleuren van haar vacht steken prachtig af tegen de witte stoelbekleding en het ziet er zo hartverwarmend schattig uit dat ik er haast naartoe wordt gezogen om haar te aaien. Het beste is nog dat – zodra ik naar haar toe loop en haar naam noem – ze haar prachtig groene oogjes opent en een zacht miauwtje ter herkenning geeft. Het is ons kroelmomentje en het grote cadeau van thuiswerken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij