Spring naar inhoud

Taakverdeling

Vandaag is het een drukte in de tuin. Sander legt met hulp van zijn vader drainage aan in onze tuin, die afgelopen zomer en najaar meerdere keren blank stond. Ook Sanders broer komt nog even langs met zijn dochtertje. De tuin is één chaos van aarde, stenen, schepjes, spades, buizen en zand. Ik meng me er maar niet in (dan loop ik toch maar in de weg) en richt me in plaats daarvan op de innerlijke mens. Boterham met hagelslag voor de kleine, versgebakken kruidnoten voor de mannen, curry met rijst voor de broodnodige energie en vitamine. Ik vind het een goede taakverdeling. Vooral die kruidnoten.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij