Spring naar inhoud

Free hugs

“Aai elke kat die je tegenkomt.” Dat advies – geen idee meer van wie of wat – neem ik graag ter harte, want het levert een hoop extra liefde en blijdschap op (en helpt je bovendien om te vertragen en in het moment te zijn). Sommige katten zitten er eigenlijk helemaal niet op te wachten en schieten gauw onder een auto wanneer je uitreikt. Maar soms kom je een exemplaar tegen, die bij wijze van spreken een free hugs-bordje draagt. Zoals deze rode vriend. Luid mauwend komt hij op me af en krult zich om mijn benen. Als ik ook maar een moment stop met aaien, begint het mauwen weer en krijg ik een hele verzameling kopjes. Wanneer ik na een paar minuten opsta en mijn wandeling vervolg, blijft hij me nog eventjes hoopvol nakijken. Dan is hij me weer vergeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij