Spring naar inhoud

Novemberbloemen

Een klassieke dag voor in november: kil, vochtig en alsof de wereld een gestuct plafond heeft in plaats van een eindeloze wolkenhemel. Het zijn de dagen waarop ik me het minst in mijn hum voel, moe ben en weinig inspiratie voel. Des te groter het positief verraste gevoel toen ik op weg van werk naar huis langs dit veld met bloemen reed. Novemberbloemen?! De natuur is laat dit jaar en ik vraag me af of dit ieder jaar nog tot zo laat in het jaar bloeit. Hoe het ook zit, het helpt mij in ieder geval toch aan een glimlach rond mijn mond. Ik had niet gedacht dat ik nog zo’n plaatje kon schieten in november!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij