Spring naar inhoud

Vers

Ik vind het een leuke traditie: iedere dinsdag is er tijdens het teamoverleg op werk een versgebakken lekkernij door één van de teamleden. Deze week ben ik aan de beurt. Mijn vaste werkplek is in de keuken van de boerderij, dus een kleine moeite om dan te zorgen voor krakend vers afgebakken appeltaart. En dus maakte ik gister de appeltaart vast klaar en werk ik vandaag in de verleidelijke geur van warme appeltaart. Mjam.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij