Spring naar inhoud

Uitwaaien

In de zomer vind ik het strand vaak te warm en te druk. Maar rond deze tijd van het jaar vind ik het er fantastisch. Ook vandaag is het heerlijk. Het is niet koud, de wind waait hard genoeg om me lekker helder te maken en zacht genoeg om niet vervelend te zijn. Het is zo rustig dat we letterlijk niemand tegenkomen. De duinen van Ouddorp zijn prachtig. We ontdekken allemaal kleine kronkelpaadjes met de meest prachtige begroeiing en wanen ons echt in wonderland. Het moment dat je dan een heuveltje oploopt en tussen de duinpannen door de zee ziet liggen is magisch. Wat een fijne dag. Echt even goed uitwaaien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij